Kleine koekjes

Kokos – Pecan Tony chocolonely Chocolate chip cookies

Snel naar recept
Het is inmiddels al ruim een jaar geleden dat ik de Tony’s Chocoloney Puur Pecan Kokos ontdekte. Bij de eerste hap wat ik al verkocht en na die reep volgden er nog wel een paar. De smaakcombinatie van Pure chocolade met Pecannoten en kokos is zo ongelofelijk lekker! Daar moest ik wel chocolate chip cookies mee bakken. En waar bak je de allerbeste Kokos-Pecan Chocolate chip cookies mee? Ja natuurlijk! Met die reep Tony’s Chocoloney Puur Pecan Kokos. Snel naar winkel, als je hem niet in je choco-lade hebt liggen.
Vandaag. Morgen. En?

Wat zeg je nog meer over zulke lekkere koeken dan dat ze de beste plek op jouw baklijstje verdienen? Echt geloof me maar! Deze koeken wil je. Vandaag. Morgen. Volgende week. Volgende maand. Oh en zelfs volgend jaar nog. Je moet dus vooral niet twijfelen maar er zeker aan beginnen. Hoe eerder jij net zo verslaafd er aan ben dan ik hoe beter. Dat is mijn missie voor deze koeken. En ik hoop dat jij hem met mij gaat delen. Gaan we dan samen ergens op een bankje in een park, met de zon op onze snuit genieten van deze koeken?

Koemelkvrij

Deze koeken zijn door mij koemelkvrij gemaakt. De reep Tony’s is koemelkvrij en dat geldt ook voor de kokosblokjes. Het enige waar je erg in moet hebben is het gebruik van een plantaadige boter in plaats van roomboter.

Wil je dit recept opslaan op Pinterest? Gebruik onderstaande afbeelding zodat je het altijd makkelijk terug kunt vinden.

2 gedachten over “Kokos – Pecan Tony chocolonely Chocolate chip cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *