Bakken met een melkallergie

Vrijdag 24 januari 2020… Een allergietest zette mijn (bak)wereldje op zijn kop. Ik blijk een koemelk allergie te hebben. Het is voor mij beter om geen koemelk meer te gebruiken. Wat dit inhoud ga ik langzaam maar zeker met jullie delen. Je vindt deze artikelen verzameld bij ‘bakken met een melkallergie’.

In het artikel ‘Een koemelkallergie – Mijn verhaal’, geef ik je een kijkje in mijn leven. In dit artikel beweantwoord ik onder aan de vragen: ‘Welke signalen wezen richting een koemelkallergie?’ en ‘Wat was de aanleiding van het bezoek aan de natuurarts?’

Wat moet iedereen weten over koemelkeallergiën? Het antwoord op deze vraag vind je in het gelijknamige artikel. Hierin ontdek je o.a. het verschil tussen een lactoseallergie en een koemelkeiwitallergie. Ook vertel ik je waarom lactosevrij producten helemaal niet zo lactosevrij zijn als veel mensen denken. Tot slot til ik een tipje van de sluier op over de hoeveelheid verschillende namen van melkproducten