Disclaimer

Wat is het onwijs gaaf dat steeds meer mensen de weg naar Bakkriebels.nl weten te vinden. Ik ben heel blij dat jullie er zijn en dat jullie terugkomen. Ik ben trots op de groeiende statistieken en verheug me op nog meer bak- en blogplezier. Groeiende statistieken zijn nooit het doel van Bakkriebels.nl geweest, maar het doet iets met mij. Het geeft mij nieuwe energie om de keuken in de te duiken en nog meer toe te geven aan mijn bakkriebels.

Wat ben ik trots op de artikelen die ik langer of korter geleden geschreven heb. Het is mooi om terug te kijken op de ontwikkeling die mijn hobby en de blog doormaakt hebben. Ook jullie waarderen deze ontwikkeling.
In 2018 kreeg het artikel voor de monchou cakerol net zoveel pageviews als de hele blog het jaar daarvoor, om maar een voorbeeld te noemen. Daarom vind ik het van belang om een aantal dingen zwart op wit te hebben.

Recepten zijn grotendeels door mij verzonnen. Mocht een recept niet zelfverzonnen zijn maar èèn op èèn overgenomen zijn van derden dan meld ik dit in het betreffende artikel. 
Foto’s die bij berichten afgebeeld zijn heb ik ten allen tijden zelf gemaakt. Wie deze foto’s wil gebruiken voor andere doeleinden kan een mailtje daarover sturen. Gebruik hiervoor het e-mailadres bakkriebels @ solcon.nl.

Iedere mens heeft sterke en zwakke kanten. Mijn zwakke(re) plek is grammatica. Mijn blog helpt mij om hier kritischer naar te kijken. Ondanks dat weet ik dat er taalfouten in de artikelen staan. Ik probeer deze zoveel mogelijk te voorkomen. Ik hoop dat jij je als bezoeker niet stoor aan deze fouten. Mocht je er één tegenkomen dat ben je vrij mij hier (vriendelijk en respectvol) op te wijzen. Mijn voorkeur heeft het als je hierover een mailtje stuurt naar bakkriebels@solcon.nl. Deze mailtjes zullen niet altijd beantwoord worden maar ook ter kennisgeving aangenomen worden. Zie het echter niet als jouw persoonlijke ‘missie’ om Bakkriebels.nl taalfout vrij te maken.

Afgelopen twee jaar heb ik af en toe meegedaan aan bloginsidersacties voor blogs van o.a. Laura’s Bakery en FrancescaKookt. Hiervoor kreeg ik (een aantal) in het recept gebruikte artikelen opgestuurd. Het krijgen van deze producten zal mijn mening over deze merken niet veranderen.

Dit geldt voor artikelen die ik opgestuurd krijg van diverse merken en voor andere review artikelen. Voor al deze artikelen geldt dat ik eerlijk mijn mening met mijn volgers deel. Ben ik niet of minder tevreden dan lees je dit terug in een artikel. In sommige gevallen kan ik besluiten een artikel niet te plaatsen. Ben ik wel tevreden of heel blij met een artikel dan lees je ook dat terug in het artikel. 

Ik sta open voor meer samenwerkingen nu en in de toekomst. Heb je, als bedrijf of merk interesse in een samenwerking? Stuur een mail naar bakkriebels @ solcon.nl.