Kleine zoete verleidingen·Valentijn

Citroen – Frambozen marshmallow

Snel naar recept

Citroen – Frambozen marshmallows zijn heerlijke stevige maar luchtige en zoete marhsmallowkussentjes. Zoals de naam al laat vermoeden smaken ze zowel naar citroen, als naar framboos. De smaak van de citroen komt van de citroenrasp en het citroensap. De smaak van de frambozen komt deze keer uit een potje frambozenjam.

Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, het is een heelijke smaakmaker in deze marshmallows. En soms moet je het jezelf niet lastiger maken dan het is. Naast dat het lekker smaakt geeft het ook een mooie en opvallende kleur aan de marshmallows. Het oog wil ook wat, toch? En dan zijn ze ook nog eens prachtig gemarmerd. Dat was iets waar ik een soort haat-liefde verhouding mee had. Ik vind het vaak heel mooi staan maar het is een techniek die ik niet echt onder de knie had. In plaats van het uit de weg te gaan heb ik besloten er juist mee te gaan oefenen. Nu volgen er binnenkort natuurlijk nog meer recepten met een gemarmerde bovenkant. Net zo lang tot ik me afvraag waarom het me eerder niet lukte. En waarschijnlijk vraag jij je al lang af waarom zoiets simpels mij niet lukte, haha. Geen idee eigenlijk! Ik was gewoon te streng voor mezelf, denk ik.

Eet jij weleens marshmallow of vind je dat meer besteed aan kinderen? Ik kan er echt enorm van genieten. Of het nu een Frisia marshmallow is die ik boven de bbq rooster of een zelfgemaakte met een smaakcombinatie die ik in de winkel nog niet gevonden heb. Heerlijk voor bij een kopje thee of een glas limonade. Of zomaar als kleine traktatie onder het strijken. Het is dat ik er niet te vaak aan toe wil geven, maar het allerliefst zou ik elke dag marhmallows eten.

Wil je dit recept opslaan op Pinterest zodat je het makkelijk terug kunt vinden? Gebruik onderstaande afbeelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *