Vullingen

Ananas vlaaivulling

Weet je dat voor deze vlaaivulling slechts 2 ingrediënten nodig heb? Bakken was nog nooit zo makkelijk! Men neme een blik van ongeveer 550 gram ananas en voege daar 7 gram aardappelzetmeel aan toe. That’s it! Oké… zo ben ik wel heel snel klaar. Ik schrijf het nog maar iets uitgebreider op voor de liefhebbers en niet te vergeten voor mijn eigen naslagwerk. Maak de vlaaivulling maar alvast dan laat ik je vrijdag zien wat ik er mee gemaakt heb.

Dit heb je nodig:

blik van 550 gram ananasschijven

7 gram aardappelzetmeel

En verder:

Pan

Voorraaddoos

Zo ga je te werk:

Zeef het sap uit de ananas stukjes en vang het op in een steelpan.

Snij de ananasschijven in fijne stukjes.

Voeg de aardappelzetmeel toe aan het ananassap, roer het goed door elkaar en breng het op een laag vuur aan de kook.

blijf doorroeren terwijl het indikt. Laat het ongeveer 2 minuten doorkoken.

Zet de warmtebron uit.

Voeg de ananasstukjes toe en roer tot de stukjes en het vocht goed gemengd zijn.

Doe het over in een bakje en laat het afkoelen tot kamertemperatuur voor je het verder verwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *