Grote koeken

XL hazelnoot – chocolatechip cookies

Snel naar recept

Al heel lang stond het bakken van Amerikaanse Chocolate Chip Cookies op mijn baklijst. En wat vind ik het jammer dat ik ze niet eerder gebakken heb! Wauw! Wat een lekkere koeken zijn dit. Knapperige korst, chewy binnenkant. Verrukkelijk, in één woord. Door de hazelnoot en chocolade zitten ze boordevol smaak. De extra hazelnoot en chocoladestukken bovenop de koek maken het helemaal af.

Ook dit recept is een jaar geleden al ontwikkeld. Sindsdien ben ik lichtelijk verslaafd aan chocolate chip cookies. Al vraag ik mij af of cookies een goede naam is, deze joekels waren maar liefst 12 cm doorsnede en daarmee een lunch op zich. Laat je niet weerhouden en bak ze gerust wat kleiner. Pas de baktijd dan iets aan en zorg dat je ze een minuut of twee eerder uit de oven haalt.

Een gedachte over “XL hazelnoot – chocolatechip cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *