Hartig

3x Gevulde Pringles

Ben jij op zoek naar een verjaardags- of borrelhapje waarmee je je visite echt mee verras? Een hapje waarvan ze zich eerst afvragen wat het je nu eigenlijk gebruikt heb? Een hapje waarvan ze zo een hele schaal leeg eten? Een hapje waarmee je heerlijk kunt variëren? Wat denk je van deze gevulde Pringles? Echt zo lekker, joh! Het zoute en de bite van de chips zijn een perfecte aanvulling op dat waar je ze mee vult. Hou er wel rekening mee dat je deze hapjes maar kort van te voren klaar kunt maken, net als toastjes zijn ze binnen ongeveer een half uurtje zacht. Zelf vind ik dat niet zo’n heel groot probleem. Ik zorg altijd dat er ook hapjes zijn die ik al wel van te voren klaar kan maken. En voor deze gevulde Pringles zorg ik dat ik alles alvast voorbereid heb zodat het nog maar een 5 minuten klusje is. Welke vulling kies jij? Roompaté met cranberry, zalm met kwartelei of filet American met kwartelei?

Dit heb je nodig voor 12 Pringles met roompaté:

12 Pringles

125 gram roompaté

handje cranberry

4 plukjes veldsla

En verder:

Spuitzak met rond spuitmondje

Zo ga je te werk:

Doe de roompaté in de spuitzak

Leg de Pringles naast elkaar klaar.

Spuit de roompaté met een zigzaggende beweging in het midden van de Pringles.

Leg een of twee veldsla blaadjes op de roompaté.

Maak het geheel af met wat cranberry’s.

Dit heb je nodig voor 12 Pringles met Filet American en kwartelei:

12 Pringles

6 kwarteleitjes

100 gram filet American

peper / zout

4 plukjes veldsla

En verder:

Spuitzak met een glad spuitmondje

Pannetje

Zo ga je te werk:

Kook de kwarteleitje ongeveer 3 minuten in heet water.

Laat ze daarna goed afkoelen.

Vul de spuitzak met de filet American.

Spuit de filet American met een zigzaggende beweging in het midden van de Pringles

Leg een paar veldsla blaadjes op de filet.

Snij de kwarteleitjes door de helft en leg op iedere Pringles een half eitje.

Strooi naar smaak peper en zout over het ei.

Dit heb je nodig voor 12 Pringles met gerookte zalm en kwartelei:

12 Pringles

6 kwarteleitjes

150 gram gerookte zalm

50 gram kruiden crème bijv. Philadelphia

4 plukjes veldsla

En verder:

spuitzak met een glad spuitmondje

Pannetje

Zo ga je te werk:

Kook de kwarteleitjes ongeveer 3 minuten in heet water.

Laat ze volledig afkoelen.

Snij de kwarteleitjes door de helft.

Doe de kruidencrème in de spuitzak

Leg stukjes zalm in de Pringles.

Spuit op ieder stukje zalm een dopje kruidencrème.

Leg hier wat veldsla op.

Maak het geheel af met een half kwarteleitje.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *