Geboorte·Taarten

Nog een babygirl taartje…

Ja… het was nog even ‘druk’ met kraamvisite dus bij deze show ik jullie nog een kraamvisite taartje. In mijn vorige vorige post vertelde ik al over mijn lijstje met dingen die ik ooit op een taart wil maken. Door de taart die ik jullie vandaag laat zien kan ik er weer 2 dingen af strepen. 

DSC01082 uitsnede met watermerk[1]

Het is vast niet moeilijk te raden welke dingen ik na het maken van deze taart kan wegstrepen: De wave ruffles en de bol op de taart.

 
Die bol had ik al een keer eerder geprobeerd maar toen lukte het me niet zoals ik wilde. Maar met deze poging lukte het gelukkig wel!
Het leuke van zo’n bol vind ik zelf dat je, als de taart op is, de bal met daarin het baby’tje overhoud, die staat nu dus ook nog in onze boekenkast.
DSC01067 uitsnede met watermerk[1]

Een bol zonder taartje maar met een lintje aan de bovenkant is ook nog een leuk idee voor een kraamcadeautje! Wie weet gaan jullie dat nog vaker zien.

 
De ruffles die op de taart zitten zijn heel makkelijk te maken. Je rolt fondant dun uit en snij met een golvende beweging de reep door de midden. Daarna plak je het op de taart en zorg je dat de golven iets naar buiten komen te staan.
 
Het baby’tje in de bol heb ik niet geboetseerd maar komt uit een First Impressions mold.
DSC01073 uitsnede met watermerk[1]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *