Kindertaarten en cupcakes·Op bestelling gemaakt

Kikker en zijn vriendjes – dummy voor school

Ja hoor… Ik ben er weer! De afgelopen 2 weken had ik het druk, druk en nog eens druk. Mijn broertje trouwde, we gingen een dagje met mijn schoonfamilie op pad en ik moest hoognodig een paar punten van een ellenlange puntenlijst af werken. En dan schiet er geen avondje meer over om blogberichten uit te werken. Gelukkig is mijn puntenlijstje een beetje ingekort. Eén van de dingen die al vanaf de eerste week van de zomervakantie op die lijst stond was een nieuwe dummytaart voor de klas van mijn zoontje. Bobbi was inmiddels verkleurt en onder een laagje stof verdwenen. Ik wilde dit in de zomervakantie doen maar o.a. door het overlijden van oma was ik er na de vakantie nog niet mee begonnen. Met de herfstvakantie in het vooruitzicht wilde ik de taarten (ook eentje voor groep 1) met alle geweld klaar hebben. En dat is vorige week gelukt!

Het thema bij Steven in de klas is dus Kikker en zijn vriendjes van Max Velthuis. Ik heb geprobeerd om de figuurtjes na te boetseren. En al doe ik het beter dan veel van mijn volgers (wordt mij tenminste door jullie verteld 😀 ) er zijn nog heel veel verbeterpunten. Kikker gaat nog wel, maar Haas… Die is te dik, heeft te korte oren en de vorm van zijn hoofd klopt niet. Oh ja… En knorretje heeft geen hoofd, mama! Ja klopt schat… Knorretje duikt net 😀 Zo lastig die koppen 😛 Overigens zat er een kleine mimi me naast me en die wist het precies te vertellen: Kijk mama! Kikker en Haas ook. En varkentje en eend ook mama. De grote kleine man zei echter: Mam! Je hebt Rat niet gemaakt. Die hoort er ook bij.

 Ik heb een klein beetje dezelfde stijl als de dummy van vorig jaar aangehouden. En dus maakte ik het vlaggenlijntje en de cadeautjes hetzelfde. De boom is gebaseerd op de tekeningen van Max Velthuis.

Voor zover ik weet zitten er geen kindjes in de klas die ouder 7 jaar worden dus voldoen 6 kaarsjes op de taart prima!

Een gedachte over “Kikker en zijn vriendjes – dummy voor school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *