Op bestelling gemaakt

Home Sweet Home

Op het moment maak ik vooral veel cadeautaartjes. Deze keer een taartje voor een stel dat pas verhuisd is. Wij gingen voor de eerste keer op bezoek in hun nieuwe huis. En dan neem je toch even wat mee? Ik ben niet zo van de bloemen maar meer van het zelf gemaakte. Deze keer dus een taartje!

 
Ik wilde een toepasselijk taartje maken en het idee van een vogelnestkastje speelde al snel door mijn hoofd. Uiteraard wilde ik het zo moeilijk mogelijk door het taartje rechtop te zetten. Maar dat bekleden zag ik niet zo zitten, eerlijk gezegd… Dus nu maar een liggend huisje. En dat was ook nog lastig bekleden zeg!
DSC07378 uitsnede met watermerk[1]

Toen ik het onder plankje voor de taart maakte had ik nog geen idee wat voor kleuren ik zou gebruiken en dus pakte ik een restje oranje inpakpapier. Om me vervolgens het hoofd te breken over de kleurencombi. Maar dat is uiteindelijk wel goed gekomen, toch? 

Ik wist al heel snel dat ik dakpannen op het taartje wilde maar hoe? Uiteindelijk heb ik met de uitsteker die ook in het midden op de voorkant zit dakpannetjes uitgestoken. En dat geeft wel een grappig effect, vind je niet?
DSC07381 uitsnede met watermerk[1]
Eenmaal de dakpannetjes op de taart gelegd vroeg ik me even af wat ik er nog meer op zou maken. Ik wist al dat ik er een tak op wilde met blaadjes en bloemen dus daar maar mee verder gegaan. Toen die klaar was vond ik het taartje eigenlijk ook wel af. Of had ik er toch nog een vogeltje bij moeten doen?
DSC07380 uitsnede met watermerk[1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *