Taarten

Hiep Hiep Hoera! Onze Steven is 3 jaar…

Vandaag is onze kleine man jarig. 3 Jaar wordt hij alweer! Hij is misschien wel de grootste fan van mijn taarten. Bij hem gaat het niet om de smaak maar om hoe ze er uit zien. Al weken, wat zeg ik… Maanden lang weet hij wat voor taart hij wil: Een treinen taart, mama! Want die kleine man van ons is helemaal gek op treinen. Gek is dat natuurlijk niet als je af en toe met papa met de trein naar Schipol of naar RailzMiniworld mag. Mama ging dus lekker aan de slag en maakte deze taart voor hem:

DSC04430 uitsnede met watermerk[1]De taart staat op een taartdrum van 35 cm. De onderste taart is 22,5 cm, gevuld met frambozenjam, aangevette slagroom, frambozenslagroom en verse frambozen. Op deze taart heb ik een ‘skyline’ gemaakt met huizen, bomen en struiken. Een treintje rijd onder de brug door.

DSC04413 uitsnede met watermerk[1]

De tweede taart is een taartje van 15 cm, gevuld met hazelnootslagroom, knapperige chocolade en hazelnootkrokant. Deze taart is afgesmeerd met chocoladefudge. Op de zijkant van deze taart staat een kraan met ‘containters’. Verder ook op deze laag wat bomen en struiken.

DSC04421 uitsnede met watermerk[1]

De derde laag stelt de remise voor en aan de achterkant wat wolken.

Bovenop de taart is het rangeerterrein. Maar de ruimte wat een beetje beperkt dus daar maar 2 gerangeerde treinwagonnetjes.
DSC04428 uitsnede met watermerk[1]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *