Geboorte·Taarten

Een taartje voor de kraamvisite gemaakt…

In de post van de kraamtraktaties en de geboorte cupcakes had ik al gezegd dat ik nog meer zou laten zien van de kraamtraktaties. Vandaag is het zover en deel ik een taart met jullie. Zelf was ik er wel erg blij mee! Het was het eerste taartje dat ik maakte na de geboorte van onze dochter. Ik vond het super leuk om weer op deze manier bezig te zijn! Wat vinden jullie van mijn ‘come-back-cake’?

DSC01035uitsnede met watermerk[1]

Al heel lang wilde ik nog een keer een taartje met schoentjes maken. En een waslijntje met babykleertjes stond ook heel lang op mijn lijstje. Het leuke van voor jezelf bakken is dan ook dat je dat wensenlijstje wat in kan korten. Ik zeg er alleen wel bij dat het lijstje zo lang is dat het lastig is om hier iets uit te kiezen. Daarbij komt dat makkelijker dingen bij komen dan er af gaan.

DSC01047 uitsnede met watermerk[1]

De schoentjes op de taart maakte ik van met hulp van een template die ik op internet vond. Als je bij google ‘babyshoe template’ intypt krijg je heel veel verschillende resultaten. Deze keer koos ik voor dit schoentje maar er zijn nog veel meer leuke te vinden.

DSC01037 uitsnede met watermerk[1]

DSC01052 met watermerk[1]

Voor de kleertjes aan de waslijnen maakte ik ook gebruik van google. Ik zocht op ‘baby girl dress clip-art’ en kreeg de leukste tekeningen van babykleding te zien. Een aantal hiervan zien jullie terug aan de waslijntjes. De mutsjes en slapjes maakte ik met hulp van een paar ronde uitstekers en spuitmondjes.

DSC01053 uitsnede met watermerk[1]

DSC01042 uitsnede met watermerk[1]

Uiteraard zijn de bloemetjes en strikjes niet gemaakt met hulp van een mesje of een template… Ik heb inmiddels een behoorlijke verzameling molds van First Impression. Voor deze taart maakte ik gebruik van 5 verschillende molds. 

DSC01036 uitsnede met watermerk[1]

DSC01045 uitsnede met watermerk[1]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *