Overige

Daar ben ik weer

Vandaag is er, na 7,5 maand weer een berichtje voor al mijn volgers. Nog geen recept, maar wel een teken dat dit weer gaat komen. Op Facebook en Instagram liet ik al weten dat de recepten vanaf februari weer online gaan komen. Echter mis ik het contact en de interactie met jullie zo, dat ik besloten heb, dat er vanaf aanstaande vrijdag weer recepten online gaan komen. Voorlopig mag je 6 berichten per maand verwachten. Elke vrijdag en twee keer per maand op dinsdag komt er een nieuw artikel online.

Wat was het hier stil afgelopen maanden, hè? Heel erg stil. Eindelijk… na 3 jaar durf ik te zeggen dat het echt beter gaat. In het laatste artikel schreef ik te gaan ‘leren zwemmen’. Dat ‘leren zwemmen’ is nog steeds in volle gang. Ik heb mijn valkuilen ontdekt en weet dat ik daar de rest van mijn leven voor moet blijven waken.

Ook werkte ik een deel van een ellenlange puntenlijst weg. Zo’n lijst waarop staat dat je nu echt de fotoalbums van de kinderen en de vakanties wil maken. Waarop staat dat je het huis met bezemen wil keren. Met die fotoalbums van de vakantie is het inmiddels al goed gekomen. Die van de kinderen nog niet, maar daar ben ik wel mee begonnen. En mijn huis? De zolder is weer spik en span. Er heerst daar orde, netheid en reinheid. Langzaam maar zeker volgt ook de rest van het huis. Heerlijk! Wat van die puntenlijst nog niet gedaan is, ga ik komend jaar oppakken.

Ik heb en aantal dingen op de blog veranderd. Misschien is het je opgevallen dat er een aantal berichten missen? Ik lverwijderde bijna alle fondant taarten. En ook een aantal recepten. Deze recepten waren allemaal afkomstig van mijn eerste blog en zijn 3 jaar geleden hier naar overgezet. Met het idee dat ik er nog weleens naar zou kijken…

Her en der kreeg een bericht een update.
Ik deelde de catagoriën en tags opnieuw in. En wijzigde nog wat andere dingen.
Daarnaast tekende een kennisje een geweldig nieuw logo. Daar ben ik echt super blij mee. Ik wilde iets volwasserens, iets strakkers en minder kleur. Dat is wel gelukt! Bedankt, Mandy!
Kijk hoe goed dat gelukt is:

Het komende jaar drijf ik nog even op de kracht van deze blogstop. Er staan inmiddels ruim 45 uitgewerkte berichten klaar. Een bewuste keuze. Zo heb ik dit jaar de tijd om de rest van die to-do-list weg te werken en weer echt goed in mijn kracht te komen.

Tot vrijdag!

6 gedachten over “Daar ben ik weer

  1. Zo jij bent goed bezig geweest en je hebt er voor gezorgd dat je goed bezig kunt blijven. Knap hoor, want je zit zo vaak vast in een patroon en dat te moeten doorbreken is niet altijd makkelijk.
    Leuk om straks weer je recepten online te zien, tot dan!

  2. Hey leuk daar je er weer bent , ik en mijn vriendinnen hebben je recepten erg gemist. jouw Sinaasappel/Chocoladetaart is erg populair bij mij op het werk(verzorgingshuis)

    Mvg Elina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *